Gyermekek írták...

2015.10.23 11:11
Kedves Csaba testvér!
 
A következő gondolatokat szeretnénk megosztani  a  tanév kezdetén:
Szeretettel és tisztelettel köszönjük, hogy annak idején fenntartások nélkül fogadott be minket a szovátai
Szent József Gyermekotthonba. Jó tudni, érezni, hogy van számunkra egy hely ahol  szeretnek, becsülnek minket. Biztonságot ad az a tudat, hogy bárhová mehetünk, nekünk van ahova hazatérjünk, minket mindig szeretettel hazavárnak.
 
Csaba testvér szeretetének, gondoskodásának köszönhetően  megtanultuk:
“Nagyobb boldogság adni, mint kapni.” Megtanultuk, mit jelent a kölcsönös  egymásrafigyelés. Néha megtörténik, hogy  elfáradunk, türelmetlenek vagyunk, de ilyenkor is  tőlünk telhető legnagyobb szeretettel segítjük egymást. Szeretetre tanítgatjuk a kisebb társainkat is, így megpróbáljuk átadni nekik azokat a kedves, szép gesztusokat amelyeket mi már megtapasztalhattunk.
 
Itt van szeptember, ami egyet jelent: közeleg az iskola! Tudjuk, hogy minden lehetőségünk megvan a továbbtanuláshoz, a személyes kibontakozáshoz.  Tény, hogy az iskola a tanulásról szól, de biztosak vagyunk abban, hogy a 2015/2016-os tanév élményeket is tartogat  számunkra! Az osztálykirándulások, az iskolai bajnokságok, a nyári táborok, egy közös színházlátogatás mind-mind új élményekkel gazdagíthat.
Jujj! Alig várjuk!
 
A  jó Isten áldását kérve munkájára őszinte szeretettel és tisztelettel,
 
Orbán Tímea(13 éves), Megyes Mária(12 éves), és Csiki Sami(14 éves)
 
Forrás: www.szentferencalapitvany.prg