Vendégkönyv

Dátum: 2015.11.05

Feladó: Hunyadi Anna "nevelő néni"

Tárgy: Köszönöm

Kedves Barátok!
Hálás szívvel köszönöm a biztató soraitokat.
Örvendek, hogy ilyen sokan olvassák a honlapot. Bízom benne, hogy a jövőben még sok szép és aranyos történetet tudok megosztani veletek.
Jó alapanyagból könnyű dolgozni, nekem van 7 aranyos leánykám :)
Szeretettel:
Anna nevelő néni :)

Dátum: 2015.11.04

Feladó: Illenz Renáta

Tárgy: Őrizd meg a mosolyod! :)

Kedves Anna!
Gratulálok a bloghoz, nagyon jó ötlet volt! :)
Néha kicsit irigykedve követem az írásaidat, mintha helyettem is élnéd ezt az életet, amit én most nem tehetek... Jó érzés, hogy ott lehettem veled az első pillanatokban. Örülök, hogy belevágtál! Nagyon sok kitartást kívánok neked a télhez, sok-sok alázatot a vezetéshez és mindig őrizd meg a mosolyod!!! :)
Szerencsések a lányaid, hogy Téged kaptak nevelőnek! Ragyogd be az életüket! És persze a többi nevelőjét is, hadd terjedjen át rájuk is a te fiatal, friss lendületed, hited, mosolyod! Áldás vagy te ennél az alapítványnál! Vigyázz magadra! Puszi!!! :)

Dátum: 2015.11.04

Feladó: Vermesan Razvan

Tárgy: Köszöntelek az életmentők táborába

Kedves Anna, még nem ismerjük egymást de majd egyszer biztos lesz rá lehetőség. Én az alapítványnál nevelkedtem és mindig bárhol lennék a nagy világba vágyom vissza haza, az alapítványhoz. Egy évig voltam nevelő Szászvárosban és talán életem egyik nagy hibája volt onnan önként elmenni. Szerettem ezt az életformát mert sosem úgy álltam hozzá, hogy ez a munkám pontosabban ez a munkahelyem. Nem azért nem mert egyáltalán nem az, ezt nem pénzért csinálja valaki és nem dicsőségért, csupán azért(hadd idézzem Csaba testvért) mert "jó jónak lenni" és ezt te tudod a legjobban. Tapasztalod, hogy annyi szeretetet kaphatsz ingyen amennyit el sem tudna más ember képzelni és ezért csinálod, én is ezért csináltam. Hidd el nekem, hogy az alapítvány tulajdonképpen egy védőburok ami titeket meg óv ettől a szennyes világtól és ennek dolgaitól...
Örvendek neked és örvendek azért mert tudom, hogy az Isten mindig olyan embereket vezet az alapítványhoz mint te. Kívánom neked a legjobbakat, és egy fontos üzenet, amikor azt hiszed, hogy nem megy: Soha se add fel, ne kételkedj és bízzál abban, hogy neked ott a helyed!
Őszinte szívből V.Razvan

Dátum: 2015.11.04

Feladó: Segarceanu Radu

Tárgy: Aldas

Kedves Anna,
Bamolatos sziv erovvel rendelkezel!Isten aldjon teged es kedves csaladodat!Isten aldasa,hogy kozttunk lehetsz es ajandek vagy ennek a Nagy,szep Csaladunknak!Tovabbi sok sikert neked,gyonyoru es igaz ez a blog...Isten aldjon!!!

Dátum: 2015.11.04

Feladó: Simonyi Béla

Tárgy: utó-támogatás

Kedves Anna,

Nagyszerű, hogy létrehozta ezt a blogot. Életközeli érintés a távoli olvasók számára is arról, ami Önöknél zajlik.

Csaba testvértől több éve kérdeztem valamit, amire még nem kaptam választ. Azok, akik kikerülnek "az Életbe" az Önök védőszárnyai alól, tartanak-e egymással hosszú távon is támogató kapcsolatot, valamifajta szövetséget, ("szövedéket"!! a külső társadalomban)?

Sok erőt, derűt, szép napokat kívánva:
S. Béla
bsimonyi@datatrans.hu

Új hozzászólás hozzáadása