Köszönet az elsőként kiérkezett adományokért.

2015.11.01 12:32

Kedves Támogatók!

 

"Aki nem hisz abban, hogy mennyi jó ember van, az kezdjen el valami jót tenni, és meglátja, milyen sokan odaállnak mellé." Böjte Csaba

 

Az elsőként kijutott adományok után jobb idézetet nem is találhattam volna, és az sem véletlen, hogy pont attól az embertől aki létrehozta évekkel ezelőtt a Szent Ferenc Alapítványt.

Amikor szüleim begurultak az autóval és az utánfutóval, ami roskadásig meg volt rakva, kikerekedtek a szemeim. Mindig mondták telefonban, hogy sok minden összejött, de hogy ennyi azt nem gondoltam volna.

Wc papírnak, öblítőnek, mosópornak így még soha nem örültem meg :)

 

Amikor fent a lakásban a szobákban szortírozták az új ruhákat, benyitottam a nagylányokhoz, ott toporogtak a ruhák fölött annyira izgatottak és boldogok voltak az új ruhák miatt.

Csak mutogatták, mutogatták.....Nevelő néni ezt nézze, meg azt, melyiket húzzam fel misére??? A bőség zavara.....

Úgy kellett kilopkodnom a szekrényükből, hogy átmossam egy kicsit, összehajtogatták és azonnal berakták a szekrényekbe.

 

A lakásba felhoztunk egy zacskót, aminek a tetején kilógott egy parfüm, a nagylányom a bejárati ajtó mellől beljebb rakta, kérdeztem zavart az ott téged?

Mondta, nevelő néni valaki bejön éppen lopni az volt a legközelebb az ajtóhoz, nehogy már pont azt vigye el.

Jót nevettem rajta....felőlem viheted beljebb is ha az megnyugtat.

Este 11-kor kopogtatnak az ajtómon, a három nagylány ott áll az ajtóban.....nevelő néni átnézzük a parfümös szatyrot?

Mi csak jót akarunk, hisz a kicsik alszanak, ne lássák, mert csak széthordják őket, persze csak jót akarnak...:)

Annyira érdekelte őket, hogy aludni sem tudtak .

Nem volt még saját parfümjük, ezért izgatta őket ennyire. Behoztuk a szobámba és átnéztük, mindenki választott magának egyet, másnap illatosan vonultak végig a kolostor udvarán, még a járásuk is más volt .

 

Vasárnap délután szüleim, meg Ambrus öcsém kiment a parkba a lányaimmal.

 

Amikor elmentek szüleim vasárnap délután a lányok mondták, hogy olyan jól érezték magukat a parkban a szüleimmel. Kérdeztem mit csináltatok vagy miért?

Csak annyit válaszoltak, hogy olyan érzésük volt mintha egy igazi családban lettek volna........majdnem elsírtam magam, amikor ezt mondták.

 

A szárítókért nagyon hálás vagyok. Vasárnap feladta a szolgálatot a mosógépem, irdatlan mennyiségű szennyes gyűlt fel. Kedden felmentem az igazgatónőhöz, Cecíliához, hogy elmondjam a problémám. Mondta várjak egy pillanatot telefonál. Visszajött és mondta, menjek fel fél óra múlva visznek egy másik gépet. EGY TELJESEN ÚJ BECSOMAGOLT HIPERSZUPER GÉPET HOZTAK FEL!!! Annyira boldog voltam, hogy az első mosásnál simogattam a gépet, legkisebb lánykám meg csak röhögött rajtam, hogy a nevelő néni megbolondult. Mondtam nem bolondultam meg, de a tárgyak is szeretik, ha megbecsülik. Szerdán, amikor hazahoztam az új szennyes tartónkat, délután benyitok a fürdőbe és látom, a kislány simogatja a szennyes tartót. Jót nevettem rajta, mondta, hogy annyira szép nevelő néni.

Valami azért csak ragad rájuk, amit én mondok.

Az új géppel és a szárítóval 2 nap alatt kimostam 6-7 adagot és ki is tudtam ezt a mennyiséget teregetni.

 

A gyógyszeres csomagot nagyon köszönöm, nagyon sok hasznos gyógyszer volt benne. Sajnos már használnom is kellett, de legalább volt mit. Köszönjük Szabóné Borbálának, Kiskőrösről.

 

Sok szép és hasznos dolgot kaptunk. Köszönjük a szekszárdiaknak, kalocsaiaknak, dusnokiaknak, paksiaknak, kiskőrösieknek, budapestieknek és még azoknak, akiket netán kihagytam volna.

 

Szeretettel:

Anna nevelő néni